Jobb, jobb, jobb

Det har blivit lite bloggat sista veckan. Det beror oftast inte på att jag inte är inspirerad utan det handlar om att jag har alldeles för mycket att göra som är alldeles för spännande. Om jag hade haft tid hade jag kanske skrivit något om dagens studiebesök och workshop som jag och Andreas höll för några psykologstudenter från min klass samt från Umeå hos oss på Organisationspsykologerna. Temat var att våga ta risken att lära sig vilket för mig blivit en allt viktigare och mer central dimension i mitt liv.

Jag hade kanske skrivit någon smart om coaching. Eller om att leda sig själv, leda andra och låta sig ledas. tagit upp något intressant ur Klart Ledarskap-metodiken. Eller så hade jag skrivit något om hur det är att ha en roll i en organisation och att omdefiniera i en process med andra. Eller så hade jag berättat om den nätverksträffen jag anordnade på Natur & Kultur i tisdag. Då samlades ett antal framsynta personer för att diskutera den allt hetare kopplingen mellan ekonomi och psykologi. Kort sagt. Jag försöker säga att jag inte legat på latsidan.