Psykagora

Andreas Silva, psykologstuderande, T9 i Uppsala har startat ett nätverk med fokus på arbets- och organisationspsykologi. Cirka 60 personer med, varav en av dem är jag. De flesta i nätverket verkar vara på sina avslutande terminer. Jag är inte helt förtjust i stängda mailinglistor. Det känns lite old school, men vem vet. Aktiviteten på mailinglistan är inte överdrivet hög, vilket är min erfarenhet av stängda mailinglistor. Det verkar bli en träff i Stockholm i april för den som vill träffa uppsalaiter. Andreas inbjudningsbrev kan du nedan.Hej Stockholmsstudent!
Detta är ett mail från Andreas Silva, psykologstuderande på termin 9 i Uppsala.

JAG HAR EN FRÅGA TILL DIG!
Är du intresserad av arbets- och organisationspsykologi? Det kan vara som ämne, eller som arena för framtida yrkesliv.

GÅ MED I VÅRT NÄTVERK!
Ett nätverk finns i Uppsala sedan hösten 06. Vi bygger sakta men säkert upp en grund för något som vi tror vi kommer ha nytta av både nu och för en lång tid framåt.
Vi är drygt 40 idag. KBT-are och PDT-are. Med olika grad av intresse för arbets- och organisationspsykologi som yrkesområde.
Nätverkets fokus är tillgången till varandra. Inga krav på prestation, istället styr nyfikenhet och vilja att inspirera(s).

Låter det intressant? Vad kul om du vill vara med!
Du kan läsa mer, och bli medlem, på http://ao.psykagora.se

VAD HÄNDER I NÄTVERKET FÖR TILLFÄLLET?
Vi planerar just nu en seminarieträff med en psykolog i Sthlm med erfarenhet av internationellt flytktingarbete, både vad gäller kliniskt och organisatoriskt. Detta gränsland intresserar oss alla i nätverket.
Det dras i tåtarna för att få till stånd en workshop kring en viss arbetspsykologisk metod för utveckling av kreativitet och förändringsbenägenhet.
Vi strävar efter att kunna ta till vara våra interna resurser, med idéträffar och temaseminarier ledda av medlemmar.
Vi är i vår linda, men liksom barnet är vi fascinerade av allt som finns där ute och fulla av frågor! Kom med!