Vi som läser Björn Ranelid i sommar

6092C

Johanna Ö på Bokhora plus några till drog igång en Facebookgrupp för de som tänkte läsa författaren Björn Ranelid i sommar. Så här motiverade de varför:

Björn Ranelid – mannen, myten, legenden!

Många har en åsikt om honom, inte alls lika många har läst honom. Borde man göra det? Vi vet inte heller, men låt den här sommaren bli en Ranelidsommar där du läser en eller flera av hans romaner, träffar andra och pratar lite om vad du tycker om Ranelid, skaffar dig en första/förändrad/förstärkt uppfattning om honom. Kanske har du redan läst honom och kan komma med tips eller varningar? Vilket som – anta utmaningen! Läs Ranelid i sommar!

Hittills har gruppen Vi som läser Ranelid i sommar 64 medlemmar. Jag tillhör definitivt kategorin personer som har en åsikt om Ranelid. Själv tycker jag det låter som en kul idé som jag aldrig skulle orka genomföra personligen. jag skulle snabbt tröttna. Jag har fått för mig att det är en kvinnogrej också. Jag räknade in 13 män i gruppen vilket är cirka 20 %.